Prijelaz u drugi gradski dječji vrtić

Poštovani roditelji,

ako Vaše dijete prelazi iz drugog gradskog vrtića u DV Prečko za sljedeću pedagošku godinu 2022./2023., podsjećamo Vas da je potrebno ispisati dijete iz trenutnog vrtića prije 1.9.2022.
Tek nakon toga možete potpisati ugovor u DV Prečko. 

Ispis se najčešće vrši 31.8., nakon čega se možete javiti u DV Prečko kako biste došli potpisati ugovor koji će Vas čekati.
Također, ako ćete ispisati dijete iz trenutnog vrtića bilo kad prije 31.8.2022., možete doći potpisati ugovor u već ponuđenim terminima kroz srpanj i kolovoz ili nam se javiti i dogovoriti zaseban termin koji Vama odgovara. Ponuđene termine pronađite ovdje.


Za detalje procedure ispisa i potrebnu dokumentaciju za prijelaz kontaktirajte svoj trenutni vrtić.

S poštovanjem.

DV Prečko


_______________________________________________________________________________________________________________________________


Poštovani roditelji,

ako želite za sljedeću pedagošku godinu ostvariti prijelaz u drugi gradski dječji vrtić, ispunjenu i potpisanu Zamolbu je potrebno predati odgojiteljicama iz vaše trenutne skupine u razdoblju od 28.3. do 1.4.2022.

Sve ostale potrebne informacije i materijale pronaći ćete u priloženim dokumentima.

Roditelji koji su zamolbe za prijelaz već poslali tijekom tekuće pedagoške godine, trebaju ponovno ispuniti novu Zamolbu.

Obavijest za roditelje za prijelaz 2022-2023.Obrazac Zamolbe za prijelaz 2022-2023. 

Ispiši stranicu