Upis u školu

Poštovani roditelji,

ukoliko želite raniji upis Vašeg djeteta u školu ili odgodu upisa djeteta u školu, molimo Vas da ispunite Zahjev koji se nalazi ispod teksta. Ispunjeni zahtjev pošaljite na mail psihologinji i/ili logopedu, a procjenu i mišljenje stručnog tima dobit ćete u najkraćem mogućem roku.

Zahtjev za procjenu stručnog tima
Poštovani roditelji/skrbnici.

u sljedećem dokumentu možete pronaći informacije o važnim datumima i drugim detaljima za upis djeteta u školu.

Obavijest za roditelje o upisu u školu


U sljedećem dokumentu možete pronaći upute za odgodu upisa u školu i prijevremeni upis.

Obavijest roditeljima za odgodu upisa i prijevremeni upisPoštovani roditelji,

u dokumentu ispod teksta možete pronaći Powerpoint prezentaciju koju su za Vas pripremili stručni suradnici DV Prečko. U prezentaciji su opisana sva znanja i vještine koje dijete treba usvojiti prije polaska u školu, a ponuđeni su i neki savjeti za njihovo poticanje.

Spremnost za školuPoštovani roditelji,

za sve nove informacije i detalje o upisima školskih obveznika u školu pratite web stranice Grada Zagreba (čiji je link priložen) kao i web stranice Osnovne škole u koju se Vaše dijete upisuje.


https://www.zagreb.hr/upisi-u-osnovnu-skolu/528


Poštovani roditelji,

postupak utvrđivanja psihofizičkog stanja djece radi upisa u 1. razred osnovne škole provodi se od 31. ožujka do 15. lipnja u osnovnoj školi koju će dijete pohađati prema upisnom području.

S obzirom da predgled djeteta obavlja stručno povjerenstvo škole, kojega je član i nadležni školski liječnik, roditelj/skrbnik obvezan je prijaviti dijete za pregled u ambulanti nadležnog školskog liječnika, a s ostalim članovima stručnog povjerenstva dužan je utvrditi termin pregleda u školi koju će dijete pohađati prema upisnom području.

Iznimno od navedenog roka, djeca školski obveznici s već utvrđenim teškoćama u razvoju i djeca koja su u školskoj godini 2020./2021. dobila Rješenje o odgodi upisa u 1.razred, trebaju pristupiti utvrđivanju psihofizičkog stanja u vremenu od 1. veljače do 15. travnja, kako bi im se pravovremeno odredila programska i profesionalna potpora, ako je ona potrebna.

O svim budućim i detaljnijim informacijama i uputama bit ćete na vrijeme obaviješteni.


Ispiši stranicu