Plaćanje vrtića

Obavijest roditeljima/skrbnicima o novostima u plaćanju usluga gradskih dječjih vrtića


Obavijest o ostvarivanju prava na olakšice:

Obavijest o ostvarivanju prava na sudjelovanje u cijeni u predskolskim ustanovama Grada Zagreba 2024Obrasce koje je potrebno ispuniti preuzmite klikom na sljedeći tekst:

Obrasci za ostvarivanje prava na sudjelovanje u cijeni u predskolskim ustanovama Grada Zagreba u 2024

 

Pri predaji Zahtjeva za ostvarivanje prava na olakšice priložite i Potvrdu Porezne uprave o visini dohodaka i primitaka za 2023. godinu za svakog punoljetnog člana zasebno.

Kratke upute za izdavanje potvrde o visini dohotka i primitka za 2023.

 

VAŽNO

Ako Zahtjev ne predate, u obvezi ste platiti ekonomsku cijenu vrtića u iznosu od  252,17 eura mjesečno.
Ako Zahtjev predate, a ne dostavite dokaze o prihodima, u obvezi ste platiti vrtić 79,63 eura mjesečno (najviši prihodovni cenzus).Odluka o mjerilima za naplatu usluga dječjih vrtića kojima je osnivač Grad Zagreb od roditelja/skrbnika - korisnika usluga (18.12.2023.)

Odluka o mjerilima za naplatu usluga dječjih vrtića kojima je osnivač Grad Zagreb od roditelja/skrbnika - korisnika usluga (3.5.2023.)
 

Poštovani roditelji,
nastavno na Članak 6. Odluke o mjerilima naplate usluga dječjih vrtića, molimo vas da liječničku potvrdu/ispričnicu dostavite osobno u računovodstvo vrtića ili ju pošaljite na e-mail racunovodstvo2@vrtic-precko.hr najkasnije do 5.-og u mjesecu za prethodni mjesec.Informiramo  vas i podsjećamo na obvezu prijave svih promjena u roku od 15 dana od dana nastanka koje utječu na ostvarivanje prava na olakšice i ostalih prava (promjena prebivališta,  promjena boravišta,  rođenje djeteta, promjena prezimena... ).


 


Ispiši stranicu