Aktivnosti u vrtiću

U ponedjeljak, 15. svibnja, započela je tradicionalna, 24. po redu, manifestacija "Dani dječjih vrtića Grada Zagreba". Dani dječjih vrtića manifestacija su u kojoj se ogleda sva raznolikost i bogatstvo poticaja koju djeca i roditelji imaju u dječjim vrtićima Grada Zagreba, a cilj manifestacije jest senzibilizirati javnost za potrebe djeteta te skrenuti pozornost na važnost stručnog rada s djecom predškolskog uzrasta.

Djelatnici dječjeg vrtića Prečko svojim sudjelovanjem pridonijeli su ovogodišnjoj manifestaciji.


Odgajateljice Božena Galić, Višnja Rom i Nikolina Bevanda odgajateljima i sustručnjacima ostalih dječjih vrtića prenijele su iskustva, prilike i izazove u suradnji s roditeljima s naglaskom na digitalnu tranziciju. U subotu, 3. lipnja održano je "Druženje na Bundeku". Odgojiteljice Martina Vrkljan, Višnja Rom i Sanda Tripalo sudjelovale su na Zajedničkom druženju djece i roditelja.

Na Sportskim igrama radnika Dječjih vrtića Grada Zagreba odgajatelji i sustručnjaci našeg vrtića (Željka Kandrać, Matej Čuljak, Josip Hrgović i Juraj Maldini) osvojili su visoko 2. mjesto. Ponosni smo na njihov veliki uspjeh.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

MEĐUNARODNI DAN CELIJAKIJE 16.5.2023.


Ispiši stranicu