Radionica stručnog suradnika logopeda

 
Nakon što je stručna suradnica psihologinja održala tri radionice za roditelje djece školskih obveznika, slične aktivnosti nastavljene su i u organizaciji ostalih članova stručnog tima.
 
Tako su predavanja i radionice za roditelje djece školskih obveznika pod naslovom ''Poticanje predvještina čitanja i pisanja'' održane u DV "Prečko" u utorak i srijedu, 25. i 26. veljače 2020. godine. Radionice je održao stručni suradnik logoped Juraj Maldini, 25. 2. 2020. u objektu "Marles", a 26. 2. 2020. u objektu "Tijardovićeva".

Cilj održavanja navedenoga bio je educirati roditelje o toj važnoj temi prije polaska njihove djece u školu i osnažiti roditelje za što kvalitetnije i redovitije poticanje i motiviranje vlastite djece u svakodnevnom okruženju.

Na predavanju i radionici prisutnim je roditeljima kratkim predavanjem predstavljena teorijska pozadina navedene teme, nakon čega su svi prisutni zajedno kroz praktični rad i međusobnu razmjenu ideja osmislili razne načine poticanja predvještina čitanja i pisanja kod djece predškolske dobi.

Ovakvim događajima jača se i nadograđuje kvalitetna suradnja vrtića i roditelja, što kontinuirano predstavlja jedan od bitnih ciljeva rada našeg vrtića.

Ispiši stranicu